Bedrijfswagen onderhoud bij Autobedrijf Rapid

Het beste onderhoud voor uw bedrijfswagen

Uw bedrijfswagen gebruikt u dagelijks en u wilt erop vertrouwen dat hij u niet in de steek laat. Voor onderhoud aan uw bedrijfswagen kunt u bij Autobedrijf Rapid in Temse terecht. Met vakmensen, net als u, die alle kennis en kunde in huis hebben om uw bedrijfswagen deskundig te onderhouden. Autobedrijf Rapid is een evenwaardig alternatief voor de merkdealer.

Service van hoge kwaliteit, óók voor uw bedrijfsauto

Als u op zoek bent naar service van hoge kwaliteit, dan bent u aan het juiste adres bij Autobedrijf Rapid. Wij bieden advies, reparatie en onderhoud. Bosch Car Service is de grootste merkonafhankelijke serviceformule voor autobedrijven in België. Voor onderhoud en herstelwerkzaamheden aan bedrijfsauto’s van alle merken. Uw bedrijfsauto is bij Autobedrijf Rapid dan ook in goede handen. Ons netwerk staat elke dag voor u klaar om u letterlijk op weg te helpen.

Goed en voordelig onderhoud

Goed onderhoud begint bij Bosch Car Service, daar kunt u van op aan! Wij staan voor kwalitatief onderhoud en persoonlijke service. Of het nu gaat om reparatie, diagnose service, controle van de remmen of een bandenwissel.

Afspraak maken

Bel nu Autobedrijf Rapid in Temse, 03 771 13 00 voor een snelle afspraak of vul het online formulier in via onderstaande knop.