Over ons

Autobedrijf Rapid, al meer dan 50 jaar een begrip in het Waasland.

Autobedrijf Rapid

Uw partner in mobiliteit!

Als multi-merken-garage met meer dan 50 jaar ervaring bieden wij nieuwe en tweedehandswagens aan en dit aan uiterst voordelige voorwaarden. Door de samenwerking met Bosch Car service zijn wij in staat alle automerken op een professionele manier te onderhouden. Wij weten hoe wij uw voertuig het beste kunnen onderhouden. Wij bieden u een persoonlijke service aan en een eerlijke open communicatie. U kunt altijd bij ons terecht voor een doelgerichte diagnose van uw wagen.

myCar & Bosch

Geschiedenis van Autobedrijf Rapid

Samenwerking met myCar en Bosch Car Service
Samenwerking met myCar en Bosch Car Service

Na 25 jaar als officiële Nissan dealer zijn we in zee gegaan met myCar, een permanent aanbod van 1.000 nieuwe of bijna nieuwe auto’s. Door de samenwerking met Bosch Car Service, zijn we in staat om een kwalitatief full-service auto-onderhoud te verlenen voor alle automerken.

Lancering van de nieuwe Nissan Navara
Lancering van de nieuwe Nissan Navara

Op regelmatige basis nodigen wij onze klanten uit voor een event, bij de lancering van de nieuwe Nissan Navara in 2016 werden onze klanten uitgenodigd voor een schitterend walking-dinner. Dit was een enorm succes.

Officiële Nissan dealer voor het Waasland
Officiële Nissan dealer voor het Waasland

Op 1 januari 1995 werden wij officiële Nissan dealer voor het Waasland. Deze samenwerking zal 25 jaar duren.

Verhuis naar Jan de Malschelaan 7, in Temse
Verhuis naar Jan de Malschelaan 7, in Temse

In 1982 nam Autobedrijf Rapid als officiële Mitsubishi dealer zijn intrek in de splinternieuwe gebouwen langs de N16 te Temse.

Oprichting van Autobedrijf Rapid
Oprichting van Autobedrijf Rapid

Autobedrijf Rapid is een familiebedrijf van de tweede generatie. Ons verhaal begint eind jaren 60 in het centrum van Temse. Na verloop van tijd werden de bedrijfsgebouwen in de Nijsstraat en de Gasthuistraat te klein voor het bloeiende familiebedrijf.

Waarom kiezen voor Autobedrijf Rapid?

Klantentevredenheid en klantenbelevenis is de rode draad van ons familiebedrijf, onze klanten staan daarom altijd centraal. Onze medewerkers begeleiden u graag bij de zoektocht naar de wagen die het beste bij u past.

Groot aanbod

Meer dan 1.000 wagens direct leverbaar

Tot 5 jaar garantie

Geniet tot 5 jaar garantie

Beste prijzen

Gegarandeerd de scherpste prijzen op de markt

Financiering op maat

Altijd de ideale formule voor uw budget

Overname huidige wagen

We nemen met plezier uw oude wagen over